marți, 19 ianuarie 2016

#WeSaidIDo

 Suntem diferiti, exista unele mirese care nu-si doresc nunta pe facebook sau instagram, care nu-ti trimit poze cu buchetul, care-ti trimit poze cu ea si buchetul dar iti sugereaza sa nu le pui pe facebook sau blog si cele care incurajeaza postarile, care-si doresc sa-si transforme nunta intr-un eveniment, care vor sa fie admirate si sa impartaseasca bucuria lor. Pentru ce-a de-a doua categorie este postarea aceasta.



 Hashtag-ul are rolul de a grupa toate mesajele sau postarile intr-o singura cautare. Cu siguranta stiti despre ce vorbesc!



  Dar de ce nu un hashtag care sa stranga la un loc toate pozele de la nunta ta, prin care sa-ti poti vedea evenimentul prin ochii invitatilor tai?


  Daca te decizi sa faci asta trebuie sa o faci corect. Inainte de nunta fa un brainstorming cu toate hashtagurile posibile. Poti combina numele voastre, initialele, locatia....lasa-ti imaginatia sa zboare....la sfarsitul acestei postari am selectat cateva sugestii pentru tine. nu uita sa verifici daca s-a mai folosit acelasi hashtag pentru un alt eveniment, fii originala!



  Include acest hashtag pe invitatie, prietenii il pot deja folosi....se pot fotografia pregatindu-se pentru a veni la nunta ta, tu il poti folosi aratandu-le ce surprize le pregatesti....fa-ti o poza cu rochita, cu buchetul, cu sotul....cu soacra :))



  Personalizeaza un coltisor din locatia nuntii tale special pentru genul acesta de fotografie....



  Distractia va fi si mai mare, sunt convinsa...plus ca, sa recunoastem, suntem addicted la selfie asa ca, de ce sa nu aveti cat mai multe amintiri cu voi si prietenii vostri intr-un moment asa fain?


Sugestii #
#KristenLovesJustin
#WeSaidIDoOnJune2
#SmithNoMore*
#WeCameWeSawWeWed

Exista chiar si un site care va ajuta:
http://www.weddinghashtagwall.com/wedding-hashtag-generator
Distractie placuta, va pup!
Carmen

1 comentarii:

Unknown spunea...

Minunat! Insa noi poate la un alt botez vom aplica informatiile preţioase :-*
Te pup cu drag!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...